Documento sin tÝtulo

Documento sin tÝtulo

Benvingut
Benvinguts/des a la plana Web de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA). En aquest espai podreu trobar informació bàsica sobre quins son els objectius d’aquesta societat científica vinculada a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (L’Acadèmia) i federada amb la Sociedad Española de Calidad Asistencial (SECA).

Així mateix, us oferim la informació més rellevant i actual de la nostra Societat, juntament amb algunes dades històriques que us poden ser d’interès, en base a continguts estructurats per temes.

També posem a la vostra disposició el nostre blog amb l’objectiu de fomentar un punt de trobada on els professionals puguin compartir el coneixement, experiències i noticies relacionats amb l’àmbit de la qualitat, amb el sentit més ampli de la paraula: http://blogscqa.com/

Tots els membres de la Junta Directiva de la SCQA estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o necessitat que requeriu.


Documento sin tÝtulo
Darreres noticies

Anar a noticies

reloj Darrera actualitzaciˇ: 12/06/2015     © Copyright 2018    -    SCQA Societat Catalana de Qualitat Assistencial   -   secretariaseca@calidadasistencial.es   -    tel. 984 051 604 reloj Avis legal